I see you KAT - магистрала Тра Продължава ремонтът на  АМ

...
I see you KAT - магистрала Тра
Продължава ремонтът на  АМ
Коментари Харесай

Показаха ремонта на магистрала Тракия от птичи поглед

 I see you KAT - автомагистрала Тра Продължава ремонтът на  Автомагистрала " Тракия " сред Чирпан и Стара Загора. Интересни фотоси от птичи взор се появиха в обществената мрежа Facebook и по-конкретно в групата I see you KAT - автомагистрала Тракия. Те демонстрират ремонтните действия oт 168-ми дo 184-ти ĸилометър на аутобана.

В сектора, по който се работи сега, поради подпочвените води ще се наложи да бъде усъвършенствана основата на пътя посредством усилването й с химически субстанции и посредством метода “студено преработване " ще се обезпечи нужната носимоспособност и водонепропускливост. Ще се стабилизира структурата и едвам по-късно ще се положат главните пластове асфалт. 

В предходния сектор сред пътните възли " Белозем “ и " Оризово “ нуждата от възстановяване на структурата на настилката е била в границите на 25 см, а в сектора, който се ремонтира в този момент, ще се доближи до дълбочина  60 см.

Строителните действия в обособените сектори са разнообразни и заради това цената на осъществяваните ремонтни работи в този момент е по-висока спрямо предходните 12 км.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР